Dostava

Uslugu dostave za Hrvatsku vrše dostavne službe GLS i HP.

Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje 6€ za slanje GLS pouzećem, 5€ za slanje GLS uplatom na račun i 4€ za slanje HP pouzećem.

Ako iznos narudžbe prelazi 66,80 € možete ostvariti besplatnu poštarinu unutar Hrvatske. Tada je potrebno kao način plaćanja odabrati direktnu bankovnu transakciju.

Cijene dostave za Europu su:

AUSTRIJA 8 €
BELGIJA 7 €
ČEŠKA 7 €
FRANCUSKA 10 €
ITALIJA 10 €
MAĐARSKA 7 €
NJEMAČKA 7 €
POLJSKA 7 €
SLOVAČKA 8 €
SLOVENIJA 7 €

VRIJEME DOSTAVE: ukupno 2-3 radna dana od zaprimljene narudžbe, tj. vidljive uplate za Hrvatsku. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave.

Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila; za otočnu dostavu u pravilu vrijedi sporija dostava dok za velike kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati ili zajamčiti.

U tijeku dostave primiti ćete SMS i e-mail od dostavne službe informacijama o vremenu isporuke paketa. Ukoliko ne budete na adresi za vrijeme dostave, paket je moguće preusmjeriti.

Za vrijeme trajanja sniženja i akcija rok uručenja se može produžiti do 10 radnih dana od zaprimljene narudžbe.

U slučaju da kupac odbije preuzeti neoštećenu i ispravnu pošiljku koju je naručio, kupac je dužan snositi troškove dostave i povrata iste.

e-mail: svijet.trudnica@gmail.com

Trudimo se Vaše pakete što je prije moguće spakirati i poslati na Vašu adresu! 🙂